4uWeb

Diensten


http://4uweb.nl/producten


Welkom bij mijn diensten! Ik ben een ervaren professional die niet alleen in staat is om u te helpen bij het bouwen van uw website, maar ook een uitgebreide achtergrond heeft in het opzetten van succesvolle bedrijven.


Of u nu een nieuw bedrijf start of uw bestaande onderneming wilt uitbreiden, ik kan u helpen bij elke stap van het proces. Mijn ervaring in bedrijfsontwikkeling en marketing stelt mij in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw unieke doelen en behoeften.

Als het gaat om uw website, kunt u erop vertrouwen dat ik de nieuwste technologieën en tools gebruik om een website te creëren die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines.


Waarom zou u uw website en bedrijfsontwikkeling toevertrouwen aan iemand anders? Laat mij u helpen om uw online aanwezigheid te verbeteren en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Neem vandaag nog contact met mij op om te bespreken hoe ik u kan helpen uw doelen te bereiken!

4uweb.nl Website 250 euro

Website 250 euro


Een website van een enkele pagina is een website die bestaat uit slechts één pagina. Dit is perfect voor startende ondernemers die hun bedrijf op een beknopte manier willen presenteren en algemene informatie over hun bedrijf willen geven.


1 pagina


Read more

4uweb.nl Website 500 euro

Website 500,- Euro


Een website van 4 pagina's bestaat uit vier verschillende pagina's en is geschikt voor ondernemers die een complete website willen hebben. Zo'n website bevat vaak een homepagina, een pagina over het bedrijf, een pagina met informatie over producten en een contactpagina.


4 pagina's 


Read more

4uweb.nl Website 1250 euro

Website 1.250,- Euro


Een website van maximaal 7 pagina's bestaat uit verschillende pagina's en is geschikt voor ondernemers die een complete website willen hebben. Zo'n website bevat vaak een homepagina, een pagina over het bedrijf, een pagina met informatie over producten of diensten die worden aangeboden en een contactpagina. Een website van 7 pagina's is uitgebreider dan een website van 4 pagina's en is geschikt voor ondernemers die veel verschillende diensten aanbieden.


7 pagina's


Read more

4uweb.nl E-commerce afspraak

E-Commerce op afspraakl


Onze E-Commerce oplossing verwerkt bestellingen, facturatie, pakbonnen en retouren volledig automatisch, waardoor u veel tijd en moeite bespaart. Bovendien kan het artikelbestand worden uitgebreid tot maar liefst 50.000 artikelen, waardoor u de mogelijkheid heeft om het assortiment verder uit te breiden.

Kortom, onze E-Commerce oplossing is de ideale keuze voor ondernemers die een complete en geautomatiseerde oplossing zoeken met een groot assortiment aan producten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw online business te laten groeien!


Read more

4uweb.nl extra pagina

Extra Webpagina 125 euro


Een enkele pagina toevoegen aan een website. Dit is perfect voor startende ondernemers die hun bedrijf op een beknopte manier willen presenteren en algemene informatie over hun bedrijf willen geven.


1 pagina


Read more

Bestaande Website 


Onderhopud en aanpassen. Zo'n website bevat vaak een homepagina, een pagina over het bedrijf, een pagina met informatie over producten en een contactpagina.


Vast bedrag per maand


Read more

4uweb.nl design

Webdesign op afspraak


Webdesign is het proces van het ontwerpen en creëren van visueel aantrekkelijke en functionele websites voor het internet. Het omvat het ontwerpen van de lay-out, kleuren, typografie, afbeeldingen en andere elementen van een website, evenals het coderen van de benodigde technologieën om de website te laten functioneren. Het doel van webdesign is om een website te maken die gebruikers aanspreekt, gemakkelijk te navigeren is en de gewenste actie stimuleert, zoals het kopen van een product of het invullen van een formulier.


Read more

4uweb.nl  hosting

Webhosting prijs per maand in overleg


Webhosting is het proces van het opslaan en beschikbaar maken van een website op het internet. Het omvat het huren van serverruimte op een webserver en het leveren van de technische infrastructuur om een website op het internet te laten draaien. Webhostingproviders bieden verschillende diensten aan, waaronder opslagruimte, bandbreedte, e-mailaccounts en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat de website 24/7 online blijft en toegankelijk is voor bezoekers. Het doel van webhosting is om websites en webapplicaties beschikbaar te maken voor het publiek op het internet.


Read more

4uweb.nl afspraak

Ik wil graag meer weten:

 
 
 
 
 
 
Website vanaf 250,- euro
Website vanaf 500,- euro
Website vanaf 1.250,- euro
Extra pagina 125,- euro
Zakelijke begleiding op afspraak
E-Commerce op afspraak
Bestaande Website onderhoud en aanpassen
Web Design op afspraak
Web Hosting prijs per maand Excl. Btw
 
 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Per Telefoon
Per E-mail